Wat betekent het logo van delangeontzorgt.nl?

Op mijn visitekaartje, flyer, website, facebook pagina en linkedin pagina zie je bovengenoemd logo. Dit is het ‘House & Heart’ logo van vistaprint, een online winkel waar je o.a. visitekaartjes en flyers kunt maken en laten drukken. Het huis in het logo symboliseert voor mij ‘langer thuis’ wonen, want ik ben een groot voorstander van het idee om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

We kunnen echter veel tijd en geld investeren in allerlei mooie oplossingen om mensen langer thuis te laten wonen, maar als we vervolgens niet meer naar hen omkijken, dan is het wat mij betreft een kansloze missie.

Het hart symboliseert om die reden voor mij het oprechte contact, het liefdevol omgaan met mensen en hen in hun waarde laten. Zorg dat mensen zoveel mogelijk autonomie hebben, betuttel hen niet. Behandel (kwetsbare) medemensen op een manier waarop jijzelf ook behandeld wil worden.

Het logo past om bovengenoemde redenen perfect bij mijn manier van werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *