Hoe heb jij ‘het’ gedaan?

De laatste tijd word ik regelmatig benaderd met de vraag hoe ik ‘het’ gedaan heb.

Bron foto: eigen foto

Dwz. hoe ik van mijn ICT rol naar ontzorgverlener gegaan ben? Heb ik opleidingen gevolgd? Was het een moeilijke weg? Hoe heb je het aangepakt? Heb je jouw website zelf gemaakt? En nog vele vragen. Aangezien ik het leuk vind om mensen te helpen, motiveren en inspireren, heb ik een aantal gesprekken met voornamelijk vrouwen, gepland.

Inmiddels ben ik een aantal weken verder en heb een aantal afspraken gehad. In totaal heb ik met vier vrouwen en één man inspirerende gesprekken gehad over mijn koerswijziging.

Met één vrouw heb ik telefonisch gesproken en de anderen heb ik persoonlijk in de ogen kunnen kijken onder het genot van een paar koppen koffie bij de Theetuin van Eemnes, De Haven van Huizen en bij iemand thuis. In sommige gevallen hebben we ons gesprek voortgezet tijdens een wandeling in de natuur.

I ❤️what I do!