“Ga je echt mee? Er komen hier alleen maar oude mensen!”

Bron foto: eigen foto

Vandaag bezocht ik mevrouw A. in het Naarderheem. Ze is begin september gevallen en heeft haar rechter bovenarm op twee plaatsen gebroken. Ze revalideert in het Naarderheem.

“Ik wil wel naar de kerkdienst, is dat oké?” appte ze me toen ik wilde afspreken om weer langs te komen. Natuurlijk is dat oke, ik ging vroeger vaak naar de kerk en ben in Huizen aangesloten bij de Oosterlichtkerk. 

Ze zat al in de hal in de rolstoel op me te wachten. “Ga je echt mee? Er komen hier alleen maar oude mensen!”. “Ik ben ook al 50 hoor” antwoordde ik. Enfin de dienst duurde 45 min. Daarna een cappuccino gedronken in het restaurant. 

“Ik vind het zo fijn dat je geweest bent” zei ze. We namen afscheid. “Tot de volgende keer” Ze trippelde met haar rolstoel naar buiten en zwaaide naar me met een lach op haar gezicht!