“Heb je tijd?”

Gisteren heb ik tot een uur of 4 met Kees, die leuke puber, gewerkt. Heerlijke dag gehad met veel buitenlucht en goede gesprekken met een vrouwelijke collega.

Bron foto: eigen foto (snapshot google maps)

Ik was nog niet heel lang thuis en toen ging m’n telefoon. Ik zag dat op m’n display dat het Jan t Hoen was van Huize Wezup. We hebben eerst even bijgekletst over onze bezigheden en tandpasta reclame. Elkaar spreken is altijd leuker dan alleen reageren op elkaars posts op Linkedin.

“Maar waar ik je eigenlijk voor belde …” zo vervolgde Jan het gesprek. Jan en Thea Enninga kennen iemand die wel wat hulp kan gebruiken en toen zei Thea “Misschien is dat iets voor, Frans de Lange (DELANGEONTZORGT) ✔”Heb jij tijd?” vroeg Jan. Nou dat is wel een dingetje. Ik heb nog een paar uur in de middag over op maandag en donderdag en om de vrijdag vrij. Toen ik net begon werkte ik op alle dagen van de week. Nu ontzorg ik mijzelf beter doo mijn grenzen beter te bewaken. Ik twijfelde maar heb toch nee gezegd en gaf Jan wel een paar tips mee. Daarbij komt dat de hulpvrager op bijna anderhalf uur rijden van mijn huis woont.

Heel fijn, Jan en Thea dat jullie aan mij gedacht hebben. Het is al weer 7 maanden geleden dat ik bij jullie was. De tijd vliegt! Ik was toen nog 12 kilo zwaarder.

delangeontzorgt bezoekt Huize Wezup – 1