Tijd voor een nieuw avontuur

Beste relaties,

Per 1 januari 2018 gooi ik, na bijna 12 jaar SAP consultancy, het spreekwoordelijke roer om. Ik ga stoppen met mijn werk als managing (SAP) consultant.Bron foto: eigen foto ergens in Finland 2017

Deze beslissing valt mij enerzijds zwaar maar anderzijds kijk ik er naar uit om in de tweede helft van mijn leven nog meer met mensen bezig te zijn. Ik ben een dienstverlener in hart en nieren met persoonlijkheidstype ‘Entertainer’. Deze combinatie schreeuwt al jaren om aandacht. De afgelopen paar jaar zijn door persoonlijke omstandigheden best wel pittig geweest en daardoor ben ik veel gaan nadenken over wat ik wil.Tijdens mijn recente time-out in Finland (zie foto) kwamen er allerlei tegeltjes wijsheden voorbij die mij geholpen hebben om deze beslissing te nemen. De komende maanden wil ik me gaan verdiepen in manieren waarbij ik kwetsbare ouderen in de samenleving kan helpen. De ideeën borrelen omhoog en ik merk dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit. Gaat het me allemaal lukken? Mijn hart zegt dat het me gaat lukken, mijn hoofd is nog wel eens eigenwijs. “You don’t need to have it all figured out to move forward. Just take the first step”. Ik ga het “gewoon” doen.

Magnus ben ik zeer dankbaar vanwege het feit dat ze mij geholpen hebben deze stap te zetten. Natuurlijk vroegen ze zich soms af of ik wel goed bij mijn hoofd was. Haha, misschien niet altijd goed bij mijn hoofd, maar wel goed bij mijn hart.

Ik wil iedereen waar ik de laatste jaren mee samengewerkt heb, hartelijk danken voor de fijne tijd. SAP consultancy is voor mij altijd een “enabler” geweest om mensen te ontmoeten. Al zeg ik het zelf, ik vind mezelf erg succesvol op dat gebied. Ik heb veel goede contacten en een aantal goede vrienden aan mijn SAP avontuur overgehouden. Wat een fijne tijd heb ik gehad, maar nu is het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan.

Voor nu wens ik iedereen hele fijne feestdagen toe en in het nieuwe jaar raad ik iedereen aan om af en toe eens stil te staan en na te denken over de vraag “What if money was no object, what would you do?”

Hartelijke groeten en graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *