Door de honden het bos niet meer zien!

Bron foto: www.ad.nl/binnenland/bestelbus-met-15-honden-van-uitlaatdienst-gestolen~a5588082/

Donderdagmiddag heb ik weer gewandeld met die oudere mevrouw van 84 met haar grote zwarte hond. In het begin van de wandeling was het best onrustig in het bos.

Zoals eerder gezegd lijkt het alsof er in ’t Gooi wel 300+ hondenuitlaatservices zijn en soms lijkt het alsof ze allemaal op het zelfde moment in het bos zijn.  Af en toe lopen ze met wel 20 honden tegelijkertijd. Gelukkig is ‘onze’ hond erg rustig, maar het gebeurt wel eens dat hij een hond tegenkomt waar hij een beetje geïrriteerd door raakt. In zo’n geval gedraagt hij zich als ‘king of the woods’ en dan moet ik ingrijpen door hem direct daar weg te halen voordat het mis gaat. Gelukkig gaat het elke keer goed en genieten mevrouw en ik enorm van de wandeling. 

Na de wandeling heb ik mevrouw en de hond in haar autootje weer thuis gebracht en ben ik in mijn eigen auto doorgereden naar Hilversum. Ik was door Heleen Troost van Home Instead Thuisservice (Nederland) ’t Gooi uitgenodigd voor een borrel op kantoor. Om te vieren dat ze een nieuw, ruimer kantoor (letterlijk een deur verder in de gang) hebben en verder om elkaar weer eens te ontmoeten. Ik heb veel leuke gesprekken gevoerd en er waren heerlijke hapjes en allerlei koude drankjes.

Een top middag! 

Home Instead levert net als Saar aan Huis aanvullende (thuis)zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *