Huizen voor elkaar zoekt vrijwilligers!

Sinds enige tijd ben ik, zoals je waarschijnlijk in eenblog gelezen hebt, aan de slag als vrijwilliger via Huizenvoorelkaar.nl. Ik ga met een oudere heer om de paar weken naar een museum ergens in Nederland en daarna eten we een hapje ergens in een restaurant. Een dag waar ik altijd naar uit kijk.

Er komen regelmatig nieuwe aanvragen voorbij en om die reden wil ik via deze manier dit platform onder de aandacht brengen. Zoals ik recent in mijn presentatie in de Proeftuin voor Inspiratie en Talent vertelde “Ga alvast vrijwilligerswerk doen om ervaring op te doen, zodat de stap naar betaald werk kleiner c.q. makkelijker wordt”.

Dus als je werk zoekt in de zorg, maar je hebt geen zorgopleiding, start als vrijwilliger. Het is behalve ontzettend leuk ook ontzettend gewenst! Ik doe al sinds 2012 vrijwilligerswerk en sinds een paar maanden dus ook via Huizen voor Elkaar en ik geniet er elke keer weer van.

Een fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *