AH! Doen jullie dat ook?

Een paar weken voor de Paasperiode eerder dit jaar kreeg ik een uitnodiging van de Albert Heijn in Naarden of ik als vaste klant deel wilde nemen aan de Paaslunch in de personeelskantine.

Bron foto: AH Naarden

Wat een leuk idee, dus ik stuurde direct terug dat ik graag wilde komen. Op een gegeven moment was het zo ver. Het voelde een beetje onwennig zo zonder boodschappentas in de winkel. In de winkel werden de genodigden opgevangen en naar boven geleid. De tafel stond vol met lekkernijen en de gasten waren voornamelijk oudere dames, een oudere heer en ik dus. Dit voelde ook een beetje onwennig, maar ik realiseerde me dat dit natuurlijk ook deel mijn doelgroep is ;-).

Het contact met Laurent , supermarktmanager en Marloes, assistent manager, was erg goed. In het intro rondje deelde ik mijn verhaal. Er was gelijk interesse, haha.  Laurent vertelde dat de AH in Naarden veel doet voor eenzame ouderen. Cool! Ze halen boodschappenlijstjes op bij eenzame mensen en bezorgen de boodschappen bij hen thuis. Soms organiseren ze een samenzijn. Recent nog hadden ze een koffie met gebak uurtje in de winkel voor eenzame ouderen. Laurent vroeg me in de winkel of ik ook zou komen, maar helaas kon ik toen niet. Het plan is opgevat dat ze elke laatste dinsdag van de maand een koffie met gebak uurtje organiseren voor eenzame mensen.

Fantastisch dat ze dit doen. Ik heb al een herinnering in mijn agenda staan voor de laatste dinsdag in augustus. Top!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *