Ik lig op koers

Vandaag ben ik, via DELANGEONTZORGT, gestart bij een man met de spierziekte MD (zie een eerdere bijdrage hierover). Zijn vrouw heeft me ingewerkt. Het klikt erg goed met hen en ik kijk uit naar de volgende wekelijkse bezoeken. Inmiddels ben ik onderdeel van een zorgteam.

A.s. zaterdag start ik bij een nieuwe cliënt met Parkinson (via Home Instead) en verder hoop ik, via DELANGEONTZORGT, begin februari bij een ouder echtpaar te beginnen. Hij heeft Parkinson en zijn vrouw heeft het als mantelzorger erg zwaar, dus ik ga haar ontzorgen door de zorg voor haar man twee dagen per week (incl. overnachting) over te nemen. Afgelopen week heb ik kennisgemaakt. Het is een locatie op een uur rijden van Huizen. We hadden zo veel raakvlakken dat het kennismakingsgesprek bijna drie uur duurde. Wat een lieve mensen zijn dit.

Verder kom ik zeer regelmatig bij twee ouderen mensen (via Saar aan Huis). De vrouw met de hond neem ik mee voor een wandeling en die man neem ik mee naar een boekhandel in de buurt en daarna drink ik een ‘bakkie’ ergens in een cafe in de buurt. Ook ga ik als vrijwilliger (via Huizen voor Elkaar) nog elke drie weken naar een museum met een oudere man.

Het gaat de goede kant op. Ik ben een blij mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *