Zorg en ontzorging!

Bron foto: platformelfa.nl

Volgende week start ik met een nieuwe opdracht. Het betreft de zorg voor een man met Parkinson. Op dit moment zorgt zijn echtgenote voor hem, maar dit wordt haar te zwaar. Het echtpaar is al op leeftijd en zat te springen om iemand die twee volle dagen de zorg over wil nemen. 

Recent heb ik geschreven dat het kennismakingsgesprek drie uur duurde omdat het zo goed klikte tussen ons. 

A.s. maandag ga ik dus bij hen starten. Ik neem mijn tandenborstel mee, want ik blijf slapen. Behalve de zorg voor hem zal mijn focus ook liggen op de ontzorging voor haar. Ze is kunstenares en kan zich deze twee dagen weer volledig op haar werk richten. Ik zal boodschappen doen en voor hen koken. Verder zullen er vast klusjes in huis zijn, die ik graag zal oppakken.

Ik kijk er naar uit om hen weer te ontmoeten. Binnenkort zal ik een blog schrijven over mijn ervaringen bij hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *