DELANGEONTZORGT op de Tefaf? Hè?

Bron foto: www.tefaf.com
Afgelopen zondag ben ik als vrijwilliger met mijn cliënt naar de Tefaf in Maastricht geweest. Normaliter niet een beurs waar ik zelf heen zou gaan, maar mijn cliënt wilde daar graag heen. Zijn vriend kon niet, dus ik ben mee geweest. Om 10.00 uur vertrokken we met de Rolls Royce naar Maastricht. Ik reed! Ik heb hem de hele dag in de rolstoel langs allerlei objecten gereden en in de avond hebben we ergens in ‘t Gooi een hapje gegeten. Het was een hele leuke enerverende dag.

De volgende twee dagen was ik bij mijn cliënt, de man met Parkinson. Ik douche hem in de vroege ochtend en avond en overdag begeleid ik hem en ontzorg zijn vrouw. Gisteren in de ochtend naar een andere cliënt, met Parkinson, geweest. Ik doe elke woensdag en om de zaterdag boodschappen voor hem en help hem waar nodig. In de middag was ik bij de cliënt van 90 en heb o.a. boodschappen met hem gedaan. Zo meteen ga ik naar mijn andere cliënt (met MD).

Ik schrijf binnenkort weer eens een blog waar ik iets dieper in zal gaan op mijn activiteiten en ontmoetingen.

Een fijne dag!

#delangeontzorgt