Mijn koerswijziging werpt vruchten af

Mijn koerswijziging begint inmiddels vruchten af te werpen.

Eigen foto ergens in Finland

De komende tijd kan ik goed rondkomen als zelfstandige, ik krijg zeer veel voldoening door mijn werk met kwetsbare mensen, die overigens minder kwetsbaar zijn dan het lijkt. Cliënten zijn blij met me en ik word de laatste tijd regelmatig benaderd door, voornamelijk vrouwen, die willen weten hoe ik e.a. aangepakt heb. Zij willen ook de stap maken naar de ontzorgverlening. De afspraken voor een kop koffie zijn in inmiddels ingepland. Fijn dat mensen geinspireerd worden door mijn werk als ontzorgverlener. 

Gisteren kreeg ik een berichtje van iemand waar ik als consultant mee samengewerkt heb. Dit keer betreft het een man. Ik kom weinig mannen tegen in deze “line of business”. Deze week moest ik een nieuwe opdracht afwijzen, omdat ik op dit moment geen ruimte heb voor nieuwe cliënten. “Ken je meer mannen in jouw netwerk?” was de vraag die ik kreeg, want de cliënt wil graag over mannen dingen praten en mannen dingen doen. Ik ken alleen mannen uit mijn ICT netwerk, maar die gaan de stap vermoedelijk (nog) niet maken. Hopelijk kan ik binnenkort een man inspireren de stap te maken om als ontzorgverlener aan de slag te gaan. 

Een fijne zondag!