“Een ragfijn spel”

Bron foto: eigen foto

Vorige week donderdag was ik te gast bij Martha Flora in Bosch en Duin.

Anke Goedhart-Coers had mij uitgenodigd om een lezing over dementie bij te wonen.

Drs. Lennart Heuvelman, predikant van de Protestantse Gemeente ‘in en rond de Grote Kerk te Naarden’ heeft, vanuit zijn ervaringen als geestelijk verzorger, ons wegwijs gemaakt in het, zoals hij het noemde, ragfijne spel bij dementie.

Voordat de lezing begon, heeft Corrie Kiewiet mij en een aantal anderen rondgeleid door het gloednieuwe huis van Martha Flora. Een prachtige locatie waar mensen met dementie verblijven. Een ruim opgezette woongemeenschap waar een fijne sfeer hangt.

Na de lezing heb ik met een aantal mensen nagepraat over het thema dementie. Er waren lekkere hapjes en drankjes. Ik ging met een fijn gevoel naar huis. Dank voor de gastvrijheid!