Wist je dat Radler 0.0% goed is voor de stoelgang?

Nee? Ik ook niet! Vandaag was ik bij de heer P. ergens in ‘t Gooi. Je weet wel, die jonge kerel van 90.

Bron foto: www.ah.nl

Doordat hij pijn in zijn benen heeft, gaat het hem een beetje ‘zozo’. Hij loopt moeilijk en is moe. Ik vroeg of hij al op de hometrainer had gefietst. “Nee, want het computertje doet het niet” was zijn reactie. Op tafel lag gereedschap. “Het lukt me niet vanwege die verdomde vingers”. Hij heeft weinig gevoel in zijn vingers en dat beperkt hem regelmatig. “Kom ik doe het wel”. De batterij maakte geen contact en met kunst en vliegwerk lukte het me om het in 5 min te repareren. Hij was blij en ging direct fietsen.

“Radler helpt de boel goed op gang”

“Mijn koelkast is leeg, want ik ben de afgelopen week niet op pad geweest”. Na inventarisatie had ik een mooie lange lijst. “Ik wil 6 blikjes Radler 0.0, want dat helpt de boel goed op gang” riep hij. Haha dat is nog eens een lekker laxeermiddel. We zijn samen op pad gegaan. Vanwege de pijn bleef hij in de auto zitten.

Cappuccino met 2 suiker

Bij terugkomst van de Jumbo had ik een cappuccino met 2 suiker bij me. Hij zat in de auto te slapen. Ik maakte hem wakker en gaf hem de koffie. Een brede glimlach verscheen op zijn gezicht.

Een prachtige middag hebben we samen gehad.

homeinstead