DELANGEONTZORGT start bij nieuwe cliënt!

Eergisteren heb ik een nieuwe modelovereenkomst en zorgbeschrijving getekend!

Bron foto: eigen foto

Ik ga eind deze maand of begin volgende maand beginnen bij een nieuwe cliënt voor één dinsdag per week. Al googelend kwam de partner van de cliënt op m’n website. De blogs spraken haar aan en tijdens het uur dat we elkaar telefonisch spraken, klikte het goed.

Voordat ik iets schrijf over mijn cliënt wil ik dit eerst overleggen. Ook al noem ik nooit namen of schrijf waar de cliënt woont, het is toch iets persoonlijks en dat wil ik eerst afstemmen.

Er was ruimte ontstaan door het overlijden van twee oudere cliënten. Hier schreef ik recent over. Ook ben ik bij een andere cliënt gestopt. Soms loopt dat zo.

Bij Kees, die leuke puber, kwam ruimte omdat er iemand afviel en een nieuwe zorgverlener afhaakte. Ik werk daar nu gemiddeld zo’n 20 uur per week.

Per eind mei werk ik in het totaal ca. 38 uur per week. Soms is het meer. Ik mag absoluut niet klagen. Het is een bevestiging dat ik kan doen wat ik wil namelijk ontzorgverlener zijn voor mensen, die een hulpvraag hebben.

I ❤️ ontzorgverlening!

#delangeontzorgt