“Met de Kameleon op avontuur”

Een tijdje geleden vertelde  ik de vader van Kees over m’n idee om Kees voor te lezen uit de Kameleon.

Bron foto: eigen foto

Op zolder heb ik namelijk nog zo’n 15 avonturen van Hielke en Sietse Klinkhamer liggen, waarvan eentje van mijn vader van vroeger. Ik verslond deze boeken. Ik denk dat dat vooral is omdat dagdromen bij me past en een leven in en om het water mij altijd getrokken heeft.

Enfin de vader van Kees had er zelf nog een paar liggen. Stiekem wilde ik weten of ik het nog steeds leuke verhalen vind en wilde ze aan Kees opdringen. Kees vindt het fijn al iemand voorleest en z’n vader was benieuwd of hij het leuk vindt.

Elke keer als ik bij Kees ben en ik vraag hem of het het leuk vindt dat ik verder lees uit de Kameleon begint hij te stralen en maakt blije geluiden. Zo ook deze keer. Toegeven, ik vind het zelf ook nog leuk

I ❤️ ontzorgverlening!