Mijn nieuwe ochtendritueel!

Ik woon al 21 jaar op 100 meter van het Gooimeer en recent kreeg ik de tip van een goede vriendin om elke ochtend even een duik te nemen en een rondje te zwemmen. Dat ik daar niet eerder opgekomen ben.

Bron foto: eigen foto

Even doorvoelen dat je leeft! Ik heb meteen een duik genomen.

Ik was de enige op het strand. Heerlijk! Ja ik leef! Het helpt me in m’n proces naar zelfliefde! Zelfliefde is hard nodig om liefde te vinden.

Inmiddels heb ik m’n ochtendplons in het Gooimeer omarmd. Terwijl  de zwanen en meeuwen toekeken, heb ik vanochtend weer even 10 min gezwommen en daarna thuis koud gedoucht. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit kan doen!

Bron foto: eigen foto

Straks naar m’n cliënt met Parkinson en vanmiddag naar Kees tot 20.00 uur.

Geniet van de dag!

I ❤️ ontzorgverlening!