Mijn ochtendritueel in wording!

Vanochtend is het 12 graden. Ik ben net terug van mijn dagelijkse plons in het Gooimeer.

Bron foto: eigen foto

Het ondiepe water is nauwelijks warmer dan de omgevingstemperatuur. Deze keer had ik het niet koud. Ik voelde me zeer ontspannen. Even dacht ik aan Marieke Smit, die straks in Griekenland iets soortgelijks gaat doen namelijk een dagelijkse plons in het warme water van de Middellandse zee.

Paula Eckoldt-Wormgoor heeft zich al aangemeld om binnenkort met mij het Gooimeer in te gaan. Jij bent ook van harte welkom voor een plons in het water!

Nu zit ik in m’n boxershort in de tuin aan de koffie en fruit smoothie. Heerlijk om zo wakker te worden. Normaliter zou ik met deze temperatuur binnen zitten in een jogging broek.

Ik heb alle tijd aangezien ik pas om 10 uur naar mijn cliënt in Haarlem ga.

Een mooie dag!