Waar kan ik een klacht indienen?

Vandaag ben ik weer bij Mees en ik had het briljante idee opgevat om een paar van zijn favoriete liedjes te draaien tijdens het opstarten van de dag.

Bron foto: eigen foto van eigen benen

Mees is gek op de liedjes van Dirk Scheele. Het begon al toen ik het liedje ‘Verkouden’ liet horen. Mees zijn ogen lichtten op en er verscheen een dikke vette glimlach op zijn gezicht. Mees is dol op niesende en hoestende mensen. Hoe harder hoe leuker. Is altijd leuk in een museum waar het doodstil is en galmt. Ik hoop altijd dat er iemand niest. Mees hoort het altijd en gaat dan hard lachen.

Bron foto: kids-tube.nl

Ik had het natuurlijk moeten zien aankomen, maar nee ik vond het alleen maar leuk dat Mees enorme lol had. Bij het liedje ‘De Tijger’ reageerde hij super enthousiast door wild met z’n benen te bewegen. Hij lag binnen no-time overdwars op z’n bed.

Nog greep ik niet in. Nadat ik de spullen voor de darmspoeling had klaargezet, wilde ik hem uit bed tillen om hem naar de douchebrancard te brengen. Mees overstrekte uit enthousiasme en tikte me met zijn linker hand in mijn oog, maar nadat ik hem vroeg om zich even te gedragen, ging het goed,

Na de darmspoeling, die Mees in alle rust zonder muziek beleeft, had ik mogen bedenken, dat Dirk Scheele beter even z’n mond kon houden tijdens het douchen. Maar nee joh, ik zette het volume hoger…. Hmmmm… Mees zwaaide met zijn benen en het haarwassen werd ineens een avontuur. Vooral toen het liedje “De Boom Staat Stil” over een toverboom begon, was Mees niet meer te houden. Zijn moeder, Judith, zingt dit liedje regelmatig als ik bij haar ben ivm NeuroMovement voor Mees. Ik lachte me rot, wat Mees weer als een aanmoediging zag om nog wilder te bewegen. Enfin een lang verhaal kort; de douchekop vloog alle kanten op en resulteerde in een nat pak. Mijn t-shirt en broek waren zeiknat.

Na een tijdje kwam zijn vader even binnen om iets door te geven. Hij zag mijn natte broek en begon te lachen. “Wil je een broek van mij lenen?” vroeg hij. “Nee joh, dit droogt wel weer”. Haha, maar nu even serieus, waar kan ik een klacht indienen? De liedjes van Dirk Scheele zijn totaal ongeschikt om in de ochtend mee te beginnen. Ze zijn té leuk!

Bron foto: eigen foto