Wil je een hapje ijs?

De afgelopen paar maanden ben ik iets minder actief qua bloggen, maar dat neemt niet weg dat ik zeer actief aan het werk geweest ben. Ik kom wekelijks bij Mees, Paul, Johan en mijn andere cliënt met MD. Deze week ben ik met Mees naar Arnhem geweest.

Bron foto: eigen foto

Heerlijk wandelen door de mooie stad met een fantastische Rijnkade. Mees vindt het leuk om dingen te proeven. Ik geef hem af en toe een paar lepeltjes cappuccino. Zijn eerste reactie is altijd, dat hij een vies gezicht trekt. Vooral bij ijs is dit erg komisch. Vermoedelijk trekt de kou van het ijs door naar z’n zenuwen in z’n tanden.

Dit keer wist hij niet, hoe snel hij het uit zijn mond moest krijgen. Het ging zo snel, dat ik niet kon voorkomen dat het op z’n jas zat.


Ik moest zo hard lachen, dat hij ook begon te lachen.

Bron foto: eigen foto

Mensen om ons heen vonden het ook erg grappig. Zoals vrijwel elke keer, lieten we ook hier weer een spoor van vrolijkheid achter.

Bron foto: eigen foto