Mees bijna ontploft!

De laatste vier maanden heb ik geen blogs geschreven, terwijl er natuurlijk vanalles gebeurt tijdens mijn werk als ontzorgverlener. Waarom geen blogs?

Bron foto: eigen foto dd. 12 december 2022

Nou gewoon, daarom niet. Geen zin, geen inspiratie, geen energie. Maar nu even wel zin om dit korte filmpje van vandaag te posten.

Zoals jullie weten is het eigenlijk niet nodig om dure uitjes te organiseren voor Mees. Mees is gek op niezende, proestende, kuchende mensen, o ja en hij is verzot op zijn boerende ontzorgverlener . Succes gegarandeerd. Heel soms als Mees niet lekker in z’n vel zit, laat ik een paar boeren. Als Mees niet reageert, is hij nog niet beter. Een beetje zoals zo’n weerstation met een steen aan een touw; gaat de steen heen en weer dan waait het.

Vanmiddag rond de lunch lag Mees een poosje op het waterbed te chillen, terwijl ik hem voorlas uit De Kameleon. Tijdens de bereiding van mijn lunch, Mees heeft een PEG-J-sonde, nieste Mees plotseling heel hard. Het water van het bed klotste en Mees ging heen en weer. Hij lachte er zelf om, maar toen ik heel enthousiast zei dat ik dacht dat hij ontploft was, lag hij pas echt in een deuk. Het filmpje heb ik gemaakt toen hij bijna weer uit de deuk was. Het was een zeer aanstekelijke lach. Haha, die Mees is me er eentje.

Mees in een deuk

Fijne avond!

I ❤️ontzorgverlening!