DELANGEONTZORGT in zee met JM Advies Plus uit Almelo!

Vanmiddag heb ik een zeer plezierig telefoongesprek gehad met Jeffrey Manuhutu. Jeffrey is een oud-collega en vriend en heeft sinds een paar jaar zijn eigen administratie kantoor t.w. JM Advies Plus.

JM Advies Plus is o.a. gespecialiseerd in het helpen van startende ondernemers. Ondanks dat ik qua cliënten nog in de opstartfase ben, heb ik al wel heel veel bedrijfsmatige activiteiten. Ik ben gek op werken met mijn cliënten en op netwerken, maar administratie is nooit zo mijn ‘dingetje’ geweest.

Circa twee jaar geleden is Jeffrey met zijn grote liefde getrouwd en ik mocht daar bij zijn. Sinds de bruiloft in Almelo had ik hem niet meer gezien of gesproken. Wel via Facebook geregeld contact gehad, maar dat is toch anders.

Tijdens het recente telefoongesprek heb ik besloten om Jeffrey in te huren om mijn administratie doen. Niet alleen omdat ik hem ken, maar omdat ik weet dat mijn admin bij hem in goede handen is. Jeffrey is heel erg precies en weet veel over allerlei regeltjes. Is het toeval dat ik hem gesproken heb? Nee joh!

Een fijne avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *