Geen toeval maar toe vallen!

Ze zeggen wel eens, dat als je hart eenmaal open staat, de dingen je toe gaan vallen. Inmiddels krijg ik het drukker en drukker met mijn activiteiten. Via Saar aan Huis heb ik inmiddels een aantal cliënten en ook als zelfstandige begint e.a. te lopen. De maand augustus begint aardig vol te raken. Als ik meer ruimte had gehad, had ik misschien ook via Vertroetel je Ouders aan de slag gekund.

Vandaag kreeg ik een e-mail van een vrouw, die ik een paar maanden geleden tijdens een wandeling in de duinen tegengekomen was. Zij kent een dame die al ver in de 90 is en behoefte heeft aan gezelschap. Ik had haar een tijdje geleden een kaartje gestuurd met informatie over de ontzorgverlening, die ik lever en om mij voor te stellen. E.a. stond op een laag pitje, doordat haar zoon recent is overleden. Toen mijn contactpersoon haar pas sprak en vroeg of ze nog interesse had in mijn hulp, riep ze uit: die hulp komt als geroepen” Ze woont op ca. 45 min rijden van mijn huis, maar daar kunnen we vast een mouw aan passen.

Echt ontzettend leuk allemaal, zelfs een beetje hectisch.  Als dit zo door gaat, kan ik zelfstandig zonder hulp rondkomen.

Ik wens u een fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *