delangeontzorgt ontmoet burgemeester van Huizen

Sinds een paar maanden heeft Huizen een nieuwe burgemeester t.w. Mr. Niek Meijer. Dit bericht las ik enige tijd geleden in een plaatselijke krant.

Bron foto: huizen.nl

Een goede vriend van mij, Arjan Vermeulen, heeft me recent via LinkedIn getipt dat dhr. Meijer Huizer ondernemers wil ontmoeten. Hier heb ik direct gehoor aangegeven.

Vandaag zat ik met hem aan tafel verhalen uit te wisselen. Een interessante, sociaal bewogen man, die zeer begaan is met de inwoners van Huizen. Ik heb hem verteld over mijn keuze om het roer om te gooien. Hij vertelde mij over zijn leven. Binnen Huizen werk ik als vrijwilliger bij één cliënt. De overige cliënten zijn in ‘t Gooi, in Gelderland en in Utrecht. Mijn oorspronkelijke idee was dat ik in Huizen zou werken.

Ook vertelde ik over mijn idee om als gesponsorde vrijwilliger aan de slag te gaan. Dit idee heb ik op dit moment geparkeerd, omdat ik nog geen tijd c.q. ruimte heb om dit te gaan doen. Later meer hier over. De heer Meijer vond het een interessant idee en ziet mogelijkheden bij ondernemers in Huizen.

Na een plezierig gesprek van ruim een uur kreeg ik zijn 06 nummer om contact te houden. Hij wil me verder koppelen aan een paar contacten binnen de gemeente om eens verder te praten.