Sinds een maand ben ik gestopt!

Mijn bewustzijn is flink wakker geschud sinds ik met een ‘health program’ bezig ben. Het is geen programma waarbij afvallen centraal staat, maar mijn eigen gezondheid. Een verandering in mindset!

Bron foto: wildfit

Elke week krijg ik uitdagingen. Het bouwt op, er komen dingen bij en er gaan dingen af. Het begon met meer water drinken en 2x daags ademhalingsoefeningen. Daarna veel fruit op een lege maag en een groente smoothy. Groente en tonijn tijdens de lunch. Ik at al zo veel mogelijk biologisch, dus geen probleem op dat gebied.

Op zich nog allemaal goed te doen, maar twee weken geleden werden de uitdagingen pittiger. Geen toegevoegde suikers (60 verschillende namen) meer en geen zuivel producten. Wat?  Een week later geen ‘junk sugars’ meer. Help! Dus geen granen, geen rijst, geen pasta en geen aardappels.

Ik eet nu heeeeel veel groente, zoete aardappels, avocado’s, noten en fruit. Ik ben 2,5 kg afgevallen en dat kon geen kwaad, want mijn Florida kgs zaten er nog aan. Ik zal meer af gaan vallen en dat is prima. Vanaf volgende week geen cafeïne. Komt goed, ik was al sterk geminderd.

Boodschappen doen is leuker en interessanter geworden. Labels lezen en googelen.

Ik merk nu al een verandering in mijn kijk op voeding. Wil ik straks nog wel pizza eten, of snoep! Ik ga het beleven!

Fijn weekend!