Een beregezellige snikhete vrijdag in augustus! (met filmpje)

Afgelopen vrijdag was ik bij Kees van 8.00 tot 20.00 uur. In de middag had ik het plan opgevat om samen te gaan zonnen op het strand van Zeewolde.

Bron foto: eigen foto


Een dikke file op de A28 dreef ons echter naar Dierenpark Amersfoort. Kees heeft een jaarabonnement voor hem en een begeleider. Bij het dierenpark heb ik ter plekke een online reservering gemaakt anders kwamen we er niet in. Dit vind ik overigens heel terecht in deze Corona tijd.

We waren er pas tegen 16.00 uur, dus we hebben een snel rondje gemaakt langs de beren, giraffen, slangen, dinosauriërs etc. We waren door de hoge temperatuur aardig opgewarmd en laat er nou bij het restaurant een watersproeier zijn… Je voelt het al aankomen. Net als recent in m’n blog “Een dolfijne snikhete dag in augustus” had Kees zin in een waterballet. Dit keer heb ik er een zeer kort filmpje van gemaakt wat vooral leuk is met het geluid aan. Kees gilde letterlijk van de lach. Hij vindt dit echt het toppunt van vermaak.

Klik op de link voor het korte filmpje (volume vol open)

Kees gilt van de lach!

Ik heb er trouwens zelf ook samen met hem onder gestaan, dus het is niet zo dat ik van mijn verantwoordelijkheden wegren hoor. We waren allebei bijna doorweekt, maar de zon droogde ons vrij snel.

De mensen om ons heen vonden het, net als wij, erg vermakelijk. Ook hier lieten we weer een spoor van vrolijkheid achter. Na zo’n anderhalf uur zijn we weer huiswaarts gekeerd.

Topmiddag gehad!

I ❤️ ontzorgverlening!