Voelt aan als 4 graden!

Zoeven heb ik me weer ondergedompeld in het water van het Gooimeer. Het gaat me makkelijk af om het vol te houden. Ik ben er zelf verbaasd over.

Bron foto: eigen foto


Zoals eerder gezegd wil ik het blijven doen totdat de temperatuur rond het vriespunt ligt. Vandaag kreeg ik alvast een voorproefje. Er staat een koude wind en de gevoelstemperatuur is 4 graden.


Door de harde wind staat er minder water in het meer. Ik moest iets verder lopen om volledig onder water te kunnen liggen. Zwemmen is nauwelijks mogelijk, maar dat hoeft niet van mij. Ik heb het een paar minuten volgehouden. Mijn voeten begonnen direct te tintelen, maar dat werd minder na een paar minuten. Heerlijk om de dag mee te beginnen. Het is nog zo rustig op straat.

Afgelopen week ben ik niet het water ingegaan, want ik had koorts, maar sinds zaterdag ga ik weer het water in. Het viel me niet tegen.

Over ruim een uur ga ik naar Klaas en z’n vrouw in hartje Haarlem. Fijn om hen weer te zien.

I ❤️ ontzorgverlening!