Heeft u die ook in het blauw?

De opmerking “Mees, straks gaan we op stap met de bus!” zorgde vanochtend vroeg  voor een super enthousiaste reactie. Mees lachte heel hard, terwijl hij nog in bed lag. Daarna vertelde ik dat we met de bus naar de Mercedes garage zouden gaan, vanwege de jaarlijkse apk keuring. Mees was nog steeds enthousiast.

Bron foto: eigen foto

Enfin aangezien we er al om 10.15 uur moesten zijn, hebben we het ochtendritueel iets sneller doorlopen en dit was incl. koffie voor de begeleider 😊 Strak om 9.45 uur reden we de straat uit. Het is maar een kleine 25 minuten rijden. Na inlevering van de bus gingen we binnendoor naar de showroom. Zijn vader had mij van tevoren per app gezegd, dat ik, om de tijd door te komen, een nieuwe Mercedes mocht uitzoeken. Dat laat ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Een medewerker kwam ons tegemoet lopen en vertelde met een beetje schaamte dat de lift naar de koffiehoek en showroom kapot was. Of ik het oké vond om  buitenom te lopen de steile oprit op naar de hoofdingang. Natuurlijk, geen probleem. Een minuut later settelden we ons op de leren zetels.

Bron foto: eigen foto
Bron foto: eigen foto

Mees luisterde met aandacht naar alle omgevingsgeluiden en lachte als hij iemand hoorde hoesten of niesen. Ook keek hij aandachtig naar de lampen van de auto’s en de lampen aan het plafond. Na een tijdje hebben we een rondje gelopen. We waren enthousiast over een zwarte stoere auto, maar dat bleek, weliswaar z.g.a.n., een tweedehandsje.  Na een tijdje waren we het unaniem eens over de keuze van een nieuwe mercedes. Het wordt een Maybach GLS van een slordige €380000,00. Huh? Wat? Helaas hadden ze geen blauwe op voorraad, dus het ging niet door.

Bron foto: eigen foto
Bron foto: eigen foto

Na het verlossende bericht dat de bus weer een jaar de weg op mag, hebben we nog een klein rondje buiten gelopen en zijn we daarna naar de IKEA gereden. Ik had iets nodig en we waren letterlijk in de buurt. Mees vond het een leuk uitstapje en genoot van de buzz in de winkel. Ik houd van opschieten, dus we sjeesden tussen de rekken door, totdat ik hetgeen vond dat ik nodig had.

Bron foto: eigen foto
Bron foto: eigen foto
Bron foto: eigen foto

Daarna gauw terug naar De Glind. Mama kwam rond 14.00 uur en we hebben nog een uur gepraat. Mees lag heerlijk te chillen op het waterbed